Xiaoye Valley / AML Design Studio

first_imgArchDaily Year:  Architects: AML Design Studio Area Area of this architecture project 2018 CopyHousing•Yanqing, China “COPY” Amulong ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/917282/xiaoye-valley-aml-design-studio Clipboard “COPY” Lead Architect: China Projectscenter_img CopyAbout this officeAML Design StudioOfficeFollowProductsWoodSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousingBeijingAML Design StudioYanqingChinaPublished on April 11, 2021Cite: “Xiaoye Valley / AML Design Studio” 11 Apr 2021. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardMetallicsHAVER & BOECKERArchitectural Wire Mesh – MULTI-BARRETTE 8130Enclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsSealantsEffisusGutter Repair – TiteGutter3Aluminium CompositesSculptformAluminium Click-on BattensTiles / Mosaic / GresiteMargresPorcelain Tiles – Linea PrestigeMetallicsRHEINZINKZinc Roof Systems – Click Roll CapsTiles / Mosaic / GresiteTerrealTerracotta Cladding TileDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE UnilateralWindowsJoskoWindows and Sliding Doors – ONE SeriesMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?小也山谷 / 阿穆隆设计工作室是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Save this picture!Exterior facade and courtyard. Image © Weiqi Jin+ 25Curated by 韩双羽 – HAN Shuangyu Share Save this picture!Exterior facade and courtyard. Image © Weiqi JinRecommended ProductsDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE LuceDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorDoorsLibartVertical Retracting Doors – Panora ViewDoorsVEKADoors – VEKAMOTION 82Text description provided by the architects. There are many houses around Beijing that are too fastidious, too uniform and too fastidious. Ceramic tile veneer, magenta pink blue, always so selective, this project was originally like this.Save this picture!Public space. Image © Weiqi JinSave this picture!Public space. Image © Weiqi JinSave this picture!Public space. Image © Weiqi JinMoney can’t be spent too much, so it is used to wrap up the building with the thorns picked up on the hill, hide in the hill, and shade the sun as well.Save this picture!White room. Image © Weiqi JinSave this picture!White room. Image © Weiqi JinTower house with the remaining scaffolding on the courtyard, pull up the shade net, when the sun comes out, sitting under, looking at the mountains, beautiful.Save this picture!Wooden room. Image © Weiqi JinSave this picture!Wooden room. Image © Weiqi JinThe owner named his house Xiaoye Valley, but I would like to call it Wild Valley.Save this picture!Silver room. Image © Weiqi JinSave this picture!Exterior facade and courtyard. Image © Weiqi JinProject gallerySee allShow lessShikism Building / Ryuichi Sasaki + Sasaki ArchitectureSelected ProjectsLiving Screen House / CplusC Architectural WorkshopSelected ProjectsProject locationAddress:Shifosi Village, Yanqing District, Beijing, ChinaLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Share Photographs:  Weiqi Jin ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/917282/xiaoye-valley-aml-design-studio Clipboard Area:  850 m² Year Completion year of this architecture project Housing Photographs Xiaoye Valley / AML Design Studio Xiaoye Valley / AML Design StudioSave this projectSaveXiaoye Valley / AML Design Studiolast_img read more